Dag 8- Sista (och längsta) vandringen

Hej alla äpplen och päron!

Dagen startade med att vi väcktes av bra musik från våra ungdomsledare. Vi laddade upp för den sista vandringsdagen och idag vandrade båda grupperna tillsammans! Efter en god frukost och en snabb (men ack så mysig) andakt var vi påväg mot Vallbo. Det var en mycket fin vandring då vi följde Vålån nästan hela vägen fram till kapellet som stod och väntade på oss. När vi kom fram var det dags för lunch och idag blev det lax. Efter maten gick vi in i kapellet för att ha en andakt innan vi påbörjade vandringen tillbaka. Vägen tillbaka gick snabbt och smärtfritt med en studs pax-tid, skönt!

När vi kom tillbaka till lägergården var vi mycket trötta och bad för den gula gruppen stod på schemat. Efter en god middag bestående av biff och potatis var det de

rödas tur att hoppa ned i badtunnorna. Mätta och torra gick vi sedan för att ha ett bibelpass med våra vuxenledare. Vi lärde oss hur man slår i en bibel och tävlade även om vem som kunde slå upp olika bibelställen snabbast, kanonkul!

Vi avslutade kvällen med en mysig andakt och inväntar nu att bli nattade av våra ledare av deras underbara sångröster.

Godnatt!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2018. Bokmärk permalänken.