Dag 10- Den tysta dagen

Halloj alla där hemma!

Dagens tema var tystnad vilket vi såklart gick in helhjärtat för. Efter en god frukost och en mysig andakt inleddes tystnaden. Vi spred ut oss runt lägergården och vilade, ritade eller läste i tystnad, varje timme samlades vi under en lugn bibelmassage. Vi fick lyssna på delar av Markusevangeliet samtidigt som vi fick ge och få massage av varandra. Vi fick möjlighet att under dagens gång gå två korta vandringar, även dem i tystnad. Vid middagen fick man börja prata igen och det hade varit efterlängtat av många men tystnaden hade samtidigt varit mycket skönt och välbehövlig.

Efter middagen som bestod av potatis och köttbullar var det dags för en upplevelsevandring. Vi fick ögonbindlar så att vi inte kunde se och med hjälp av våra ledare gick vi runt en bana. Vi fick höra en berättelse om Jesus korsfästelse samtidigt som vi fick uppleva den själva, det var mycket spännande. Upplevelsevandringen övergick sedan till en mysig mässa och kvällen slutade med film! Den här gången kollade vi på ”Saved, den var mycket rolig och spännande. Nu ligger vi i våra sängar och inväntar våra ledares fina godnattsång.

God natt!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2018. Bokmärk permalänken.