Dag 7 – En riktig öken

Tjenixen blixten!

Idag vaknade vi av entusiastiska ungdomsledare som väckte oss en timme senare eftersom discot igår gjorde att en sovmorgon var välbehövlig. Efter en näringsrik frukost haltade vi oss framåt med ömma fötter och ben för att titta på pojken i randig pyjamas. Filmen var väldigt sorglig men samtidigt tänkvärd. Efter filmen satt vi i mindre grupper och diskuterade olika personer i filmen samt känslor som filmen väckte. Efter det var det lunch det blev korv och ris, mums filibabba!!

Våra ungdomsledare hade fixat med ett roligt VM-pass. På passet fick vi köra mission Impossible, det gick ut på att klara så många uppdrag som man kunde på en viss tid. Efter det roliga passet hade vi en väldigt lärorik lektion om Anne Frank. Vi fick lära oss om hennes liv och hur hon hade det under andra världskriget.

Efter passet så åt vi en smarrig middag. När middagen låg i magen hade vi ett skojigt pass med våra kära ungdomsledare. Vi hade fyra olika stationer med olika samarbetsövningar vilket var suuuperkul. När övningarna var färdiga så började den något försenade PAX-tiden. Sedan var det dags för kvällsfika.

När vi återigen var mätta så började lägrets första mässa som leddes av vår präst. Mässan var väldigt mysig och efter det så var det dags att sova. GOD NATT😊

Det här inlägget postades i Ottsjö 2018. Bokmärk permalänken.