Dag 6- Den tredje vandringen…

Tjenixen alla päron!

Dagen började som vanligt med väckning klockan 7:30 av en av våra kära vuxenledare. Efter det hade vi drop-in frukost mellan klockan 8:00-8:15. När frukosten låg i magen så begav vi oss mot våra rum för att packa inför dagens vandringar. Efter en mysiga andakten skildes de olika grupperna åt varsitt håll.

Den röda gruppen begav sig mot Ottfjället medans den gula gruppen begav sig mot Blanktjärn. Båda grupperna fick uppleva regn, sol och roliga stunder. Medans den gula gruppen åt sin lunch vid en turkos sjö så åt den röda gruppen sin lunch på fjället. Oturligt nog så kunde inte den röda gruppen fortsätta sin vandring till toppen efter lunch på grund av dåligt väder, däremot fick de använda badtunnorna när de kom hem medans den gula gruppen fortsatte med sin vandring. När de gula var hemma så var det deras tur att bada. Efter en smarrig middag som bestod köttbullar med potatis och brunsås mums var det dags att få tillbaka sina efterlängtade mobiler!

Efter fritiden begav vi oss till ett roligt och spännande pass med våra vuxenledare, där fick vi göra egna dopljus och gå en rundvandring i idrottshallen. Nu inväntar vi att våra ledares godnattsång innan vi slocknar

God natt!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2018. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag 6- Den tredje vandringen…

 1. Joakim Thulin skriver:

  Badtunna OCH köttbullar…. man blir ju vansinnig avis. Hoppas kommande dagar blir lika spännande!

 2. Joakim Thulin skriver:

  Badtunna OCH köttbullar, det är lätt att bli avis….
  Hoppas resterande dagar blir lika bra som dom som gått!

 3. Joakim Thulin skriver:

  Wops, jag har inte dubbla personligheter, men trodde inte första kommentaren från mobilen gick igenom…. 🙂

Kommentarer inaktiverade.