Dag 4- Dags för vandring

Halloj!

Dagen startade med en extra tidig väckning klockan 07.30. Frukosten var utsökt som vanligt, efter den näringsrika frukosten begav vi oss mot träsket med väskorna packade för en sista andakt innan vi gav oss iväg mot dagens äventyr. Röd grupp vandrade mot blanktjärn medan den gula gruppen fick äran att ta sig ann ottfjället. Båda grupperna blev både blöta och solbrända på grund av det växlande vädret. Den gula gruppen blev även omkullblåsta på det stormiga berget. Men tillsammans med mycket pepp och push i gruppen tog vi oss upp på toppen och fick ta del av den fina utsikten. Röda gruppen tog sig ann en mer vindstilla vandring ner till den underbart fina sjön Blanktjärn. Den är turkos och är perfekt för att att kasta macka på. Efter en god lunch som bestod av smörgåsar och en fantastisk utsikt var det dags att vända hem mot lägergården för båda grupperna.

Trötta efter vandringen kom vi hem till stekheta badtunnor som väntade på oss med öppna armar. Det var grupp röd som kom hem först och fick alltså första tjing på badtunnorna. Efter fisken som vi fick till middag var det dags för de gula att bada.

När vi var mätta och nybadade skulle dagens pass dra igång. Vi reflekterade över filmen RISEN som handlade om Jesu-liv. Efter det så fortsatte vi med diskussion kring dagens tema.

Med trötta hjärnor fullproppade med ny information var det dags för våra ledares underbara godnatt visa innan vi skulle sova

GODNATT!!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2018. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dag 4- Dags för vandring

  1. Kerstin skriver:

    Åh så härligt det såg ut!

  2. Beppo skriver:

    Jag skulle också vilja vara med och vandra!

Kommentarer inaktiverade.