Dag 3- Molly glömde väcka konfirmanderna

Tjolahopp alla trogna Korsdragsläsare!

Som titeln avslöjar började morgonen lite senare för vissa då vår kära fritidsledare Molly glömde att väcka några rum… Men lite sovmorgon har aldrig skadat någon😉 När alla hade fått i sig frukost och sjungit tillsammans i en mysig morgonandakt var det dags för dagens första aktivitet. Dagens tema har varit jag och Gud. Vi har pratat om vad Gud är för oss som individer och hur vi känner av Guds närvaro. Bland annat genom att skapa gipsmasker i par till lugn musik. Maskerna symboliserar vår utsida som alla hela tiden kan se men även vår insida som är en del av något större, och de blev jättefina!

Under lunchen kom regnet ösande ner, men det märktes knappt för så fort vi gick ur matsalen kom solen fram igen. När vi var mätta och glada var det dags för en eftermiddag uppladdad med ett VM-pass som till mestadels utgjordes av superskojiga stafetter, ett mumsigt fika med morotskaka, och ett uppdelat pass. Under passet fick vi fördjupa oss i vår bild av Gud och gå en jättefin upplevelsevandring.

Efter en smarrig pastamiddag sågs vi i filmrummet för att se den spännande filmen ”Risen” som handlar om Jesus död och återuppståndelse. Till den fick vi popcorn av våra underbara vuxenledare. Nu har vi kvällsfikat och tagit del av en harmonisk andakt och ligger här i våra sängar och väntar bara på att våra snygga ungdomsledare ska sjunga oss till sömns med sina fantastiska sångröster.

Puss och god natt!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2018. Bokmärk permalänken.