Dag 1- Resdagen

Halloj allesammans!

Äntligen har avresedagen kommit! Efter vi sagt hejdå till våra föräldrar satte vi oss med våran tunga packning på tåget mot Östersund. Vi satte oss till ro och vilade upp oss efter den tidiga morgonen.

För att vi skulle lära känna varandra bättre så körde vi speeddating, vi diskuterade till exempel fritidsintressen och färg på tandborsten. Efter lunchen fick vi möjligheten att göra frälsarkransar. En frälsarkrans är ett armband med olika pärlor som symboliserar olika aspekter av den kristna tron, det var lärorikt och ledde till en del intressanta diskussioner.

Efter den lång tågresa var vi äntligen framme i Östersund. Där hämtades vi med buss som körde oss till Vålådalens fjällstation. När vi väl kommit fram fick landa och packa upp i våra rum och därefter fick vi en rundvisning av området.

Efter en god middag pratade vi om hur vi ska förhålla sig till varandra och regler under lägret. Vi hade även ett roligt lekpass där vi fick lära känna varandra ännu bättre. Efter en mysig andakt och fika blev vi nattade till vår ledares underbara stämmor.

GOD NATT!!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2018. Bokmärk permalänken.