Dag 2-En zoolig dag

God morgon!
Efter en god frukostbuffé samlades vi i bussen som nu har blivit vårt andra hem. Det var dags för en guidad tur i Berlin. Vi såg allt från Brandenburger tor, holocaustmonumentet, Berlinmuren, checkpoint Charlie, Tysklands första trafikljus och mycket mer. Vi hade en väldigt cool guide som visade oss jättemycket.
Vi åt lunch på en resturang innan vi begav oss till Berlin Zoo. Där blev vi indelade i grupper inför mission impossible, en poängjaktstävling, där vi skulle utföra alla möjliga och omöjliga uppdrag. Som ”få en tysk säga -jag älskar dig-, få en främling att dabba eller fota det roligaste djuret”. Vi skulle också gestalta tio guds bud och fota med våra telefoner.
Väl hemma på hotellet åt vi en god middag innan vi fortsatte att fundera kring tio guds bud. Om Gud hade kommit till oss idag, vilka bud hade vi fått då? Hade de sett likadana ut eller helt annorlunda?
Vi avslutade kvällen med en mysig aftonbön tillsammans innan det var dags att krypa till kojs och få kvällens godnattsång av ledarna. (Ber om ursäkt för sneda bilder)

Det här inlägget postades i Berlin 2018. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Dag 2-En zoolig dag

 1. Cecilia Breding skriver:

  Verkar som ni haft en härligt aktiv dag! Kul med alla bilder!

 2. Madelene Lind skriver:

  Ni ser ut att ha det kanon! Mycket trevligt att få följa er!

 3. Marie Axén skriver:

  Hoppas att ni får en minnesvärd tid i Berlin hela gänget. Och tack för kanonfina bilder.

 4. Therese Lindqvist skriver:

  Vilken härlig dag.
  Vad mycket ni får se.
  Tack för att vi får följa er genom text och bilder

 5. Vicki Tomas skriver:

  Åh vad mycket skoj! Tack för att ni tar er tid att dokumentera med text och bild

Kommentarer inaktiverade.