Dag 6-Hej då Berlin

05.45. Tidig tidig morgon… nä, förresten, det är inte ens morgon, det är fortfarande natt! Gäsp… Sista packningen, sista frukosten, sista minutrarna i Berlin och sista färden med Barks buss för denna gång. Väl på bussen föll vi snabbt i ett par timmars djup sömn igen och vaknade till liv när vi var vid färjelägret högst upp i Tyskland. På båten åt vi en lunchbuffé som var jättegod. Väl på bussen igen satte ledarna på filmen ”En oväntad vänskap” som vi skulle prata om efteråt. Vi kommer nog hinna med både nån mer film och lite knep o knåp på vår långa resa hem. Nu är det stopp för mat och lek och gruppfoto. Om några timmar når vi Huddinge och får krama om de som möter oss där! Undra om vi får någon god nattsång ikväll också???

 

Det här inlägget postades i Berlin 2017. Bokmärk permalänken.