Dag 1-Buss, buss,buss

Vi har åkt och åkt och åkt och vi är trötta. Jättetrötta! Det där med att sova på natten på buss var inte riktigt vår grej… Så flera av oss råkade visst somna under tiden ledarna visade en film som de ville att vi skulle se. Resan gick över förväntan (bortsett från att det var svårt att sova). Lunch åt vi på färjan mellan Danmark och Tyskland. När vi hade åkt tre timmar i Tyskland stannade vi för att sträcka på benen. Vädret bjöd oss på strålande sol och 20 grader varmt. Underbart skönt! Väl framme, efter vi fått våra rum och ätit middag gick vi på en promenad runtom i omgivningarna. Väl tillbaka på hotellet höll vi på att storkna av trötthet, så ledarna skickade oss tidigare i säng. De tyckte vi behövde det. Så nu säger vi god natt och ska alldeles strax borsta våra tänder och lägga oss för att sova.

God natt hälsar ett glatt gäng från Berlin

Det här inlägget postades i Berlin 2017. Bokmärk permalänken.