Dag 16 – Öva, öva, öva, repeat!

Dagen startade lugnt och skönt med morgonandakt i kyrkan. Alla var nog lite trötta efter den roliga gårdagskvällen på skansen, därför var en lugn start perfekt! Sedan var det dags att ta tag i dagens uppgift: öva öva öva! Redovisningarna har byggts upp, förbättrats, förfinats, skurits ned och helt enkelt putsats på. Varje respektive grupp satte sig och övade på redovisningarna, omväxlande med stå, gå och sitta i kyrkan. Gula gruppen började uppe i kyrkan, medan röda finslipade själva i Klockargården.

Senare var det dags för lunch. Vi bjöds på den ”svenska nationalrätten”, allas favorit: TACOS (på en onsdag! Galet men magiskt!). Efter den delikata måltiden var det dags att fortsätta övaövaöva! Sång, textläsning, gång, ja allt! Gula gruppen valde även ut ämnen vi ville be för som resulterade i en förbön till konfirmationsgudstjänsten. Under tiden övade röda gruppen gång i kyrkan. Därefter var det tack och adjö för idag, vi syns imorgon!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2016. Bokmärk permalänken.