Dag 14 – Hemma, kyrka, öva, leka, foto – CHECK!

Idag har det hänt massor! Vi har hunnit med väldans mycket på bara några timmar. Allt började med andakt i kyrkan kl.9.30. Efter den fick vi vara med och bestämma vilka psalmer vi vill ha med på våran konfirmation – släkten det är dags att ni övar era sångröster redan nu! Sen fick vi även komma fram till vilken organisation som våran kollekt under konfirmationen kommer gå till. Men det får ni se till helgen…

Sedan var det dags att börja med våran redovisning. Vi måste ju visa alla vad vi har lärt oss! Och vad vi har gjort under lägret, för det är ju del. Allt har inte kommit med här!

Till lunch fick vi smarrig pastasallad med kyckling och tsatsiki. Som alltid är husmors mat mums! Efter maten fick vi leka av oss i Rådsparken med ringlekar alla konfirmander tillsammans, innan det var dags att fortsätta med redovisningarna. Ledarna var faktiskt lite imponerade över hur långt vi hann komma med det vi ska presentera på konfirmationen…

Vi hann även med att prova kåpor samt fotas i Röd respektive Gul grupp tillsammans med alla ledare. I solskenet såklart! Sen var dagen slut?! Redan dags för hemgång… Men vi ses imorgon kl 9.00 prick! Imorgon blir en dag på stan för hela gänget, glöm inte kolla Allsång på Skansen imorgon kväll – kika efter oss med gula och röda bandanas!

 

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2016. Bokmärk permalänken.