Dag 13 – Sol, städning och de saknade

Idag väcktes vi av skönsång från ledarna en timme senare än vanligt, då vi alla behövde en timmas extra sömn efter gårdagskvällen. I matsalen serverades frukost och sedan satte dagen igång.

Förmiddagen startade med en packningstävling som gick rasande fort. De snabbaste klarade av det på 2 minuter och 47 sekunder. Sedan var det dags för städning, det gick däremot lite segare då både ungdomsledare och de vuxna skulle godkänna.  När rummet var godkänt fick man äntligen sin mobil.

Till lunch serverades det potatismos och korv, mycket gott! Vi fick även ta med matlåda med kyckling och pastasallad innan det var dags att packa in allt i bussen som stod utanför och väntade. Bussen körde oss till Östersund centralstation där vi gick av och handlade lite, mest godis!

Som tur var stod tåget inne på station långt innan avgång så vi hann i lugn och ro få på både packning och oss själva. Nu har vi varit på tåget i några timmar och det är ett helt annat gäng som åker ner nu än vad det var som åkte upp för ca 13 dagar sen, mycket liv och skratt!

Det har varit ett fantastiskt läger och vi ser fram emot måndag då vi träffas igen kl. 09.30 i Huddinge Kyrka!

Vi ses klockan 22.45 på Centralen!

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2016. Bokmärk permalänken.