Dag 12 – I uppståndelsens ljus

Vi började vår sista heldag här uppe i fjällen som vanligt med frukost och morgonandakt. Det är såklart tråkigt att lägret snart är slut men vi alla tycker nog ändå att det ska bli skönt att komma hem och träffa nära och kära igen.

Dagens pärla var uppståndelsepärlan och vi började med att vi fick gå en upplevelsevandring om Jesus korsfästelse och uppståndelse. Vilket betyder att vi med förbundna ögon och i tystnad med hjälp av våra ledare bl.a. fick lyssna på musik, lukta på kryddor och känna på t.ex. spikar för att så bra som möjligt kunna leva oss in i Jesus sista tid. Det var både roligt och lite läskigt att inte kunna se något.

Idag var det den tid alla hade väntat på, vi skulle få reda på resultatet i OS. Alla lagen har verkligen kämpat på bra och alla ledarna är så stolta.

Efter middagen var det äntligen dags för årets Fjaskoval!! Det bjöds på trolleritrick, sång och dansnummer, en bra standup-show och teaterpjäs ifrån ledarna. Alla var verkligen superduktiga! Så det blev inte mycket till fjasko under denna kväll. Efter lite lek så begav vi oss till Vålån för att se Sveriges match mot Belgien, det bjöds på mycket känslor (och konsumerades en stor mängd godis…).

Vi avslutade dagen och vår vistelse här med en taizémässa, där vi fyllt idrottshallen med mängder av levandeljus. Vi fick gå in i tystnad och uppleva en väldigt speciell atmosfär, en upplevelse vi verkligen kommer minnas!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2016. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag 12 – I uppståndelsens ljus

 1. Mimmi Kåreby skriver:

  Hurra för er! Välkomna hem imorgon
  Kram fr Mimmi

 2. Wenche skriver:

  Välkomna hem och tack för att vi har fått följa er med dagboken!

 3. Anders Björnberg skriver:

  Hej Tell!
  Jag blir glad när jag tittar på bilderna från era vandringar, lekar och övningar.
  Ni ser ut att ha en så härlig gemenskap.

  Längtar efter dig!

  Pappa

Kommentarer inaktiverade.