Dag 3 – Jag och Gud

I morse vaknade vi upp till ytterligare en fin dag med sol och nästan inga moln. Vi började dagen med lektion och idag pratade vi om Guds-pärlan. Den pärlan är den största pärlan på frälsarkransen och representerar Gud. På den här lektionen gick vi runt till olika stationer och pratade om våra egna Guds bilder. Vi argumenterade för och emot Guds existens och skrev våra egna brev till Gud.

Efter lunch hade vi vår första deltävling i OS, ottsjöspelen! Alla lagen kämpade på och gjorde ett jättebra jobb. De Gula var utomhus på löparbanan och de Röda var inne i idrottshallen. Svettiga och trötta fick vi varva ner med dagens andra lektionspass. Nu var det dags att prata om Bibeln. Vi hade tillsammans ett quiz och pratade ordspråk som vi kanske inte tänkte på härstammade ifrån just Bibeln. Efter det fick konfirmanderna göra gipsmasker på varandra och det var en mysig och lugn stund tillsammans.

Tills middag serverades kyckling med grönsaksris, efter middagen fanns det möjlighet att kolla på fotbolls EM för de som ville, de andra lekte i gympahallen. Glada och nöjda hoppar vi i säng för dagen, imorgon ska vi vandra!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2016. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Dag 3 – Jag och Gud

 1. Stefan Hector skriver:

  Hej Fanny

  Härhemma i Huddinge är det lite ensamt nu när du är i Ottsjö och Mamma och Calle är i London. Men ikväll kommer de hem och jag tror Calle har shoppat en del…..;-)
  Jag har läst alla era dagböcker och det verkar som ni har det bra och gör roliga och viktiga saker – på bilderna ser det ut som om ni har bra väder också.
  Sköt om dig och ha det så bra
  Kram Pappa❤️

 2. Ester skriver:

  Hej Tell!
  Jag saknar dig. Jag vill att du ska komma hem för du är så snäll och gosig. Det är roligt att bygga lego med dig.
  Idag har jag byggt lego med Måns och Elias och så lekte vi katt och prinsessor. Måns och jag var prinsessor.
  Nu ska jag gå och lägga mig.
  Kram Ester

 3. Susanne Gomér skriver:

  Hoppas att du får ett par fina veckor i Ottsjö, Fanny och att ni får uppleva fina vandringar med många roliga stunder 🙂

  Kram från hela familjen G-T

 4. Elli Pousette skriver:

  Hej Adam!

  Ni verkar ha det jättebra. Kul att se alla bilder. Här hemma passar vi på att äta upp ditt godis….. 🙂 Alla hälsar och följer er dagbok.
  /Fam Pousette

 5. Mimmi Kåreby skriver:

  Hej Jacob och alla kompisar!
  Det känns tomt här hemma utan dig men ni verkar ha ett fantastiskt läger:-)
  I söndags var vi på prästvigning i Västerås för Lina. Jäääättemycket folk och lååång biskop. Han bytte mitra (fråga Erik om ni undrar vad det är) under ceremonin. Oscar hade litet svårt att hänga med i alla omkväden mm;-) Det var iallafall jättefint och alla hälsar till dig så mycket, särskilt Gustaf. Många kramar fr Mimmi o familjen

 6. Nettan Prawitz skriver:

  Hej Sara!

  Härligt att prata med dig i telefon en stund varje kväll. Blir glad över att höra att ni verkar ha det så kul och att det är vackert där uppe!

  Ta hand om varandra så hörs vi imorgon igen!

  Kramar Mamma ???

 7. Bodil skriver:

  Hej Tell!
  Ester hälsar. Hon har skrivit en egen hälsning, men den har inte blivit godkänd ännu. Undrar just om det var för avancerat det hon skrev. 6 år och censurerad, livet är hårt! 😉
  På torsdag åker hon och Arvid till farmor och farfar, och i helgen paddlar pappa och jag.
  Det ser fantastiskt ut på bilderna, jag blir också sugen på att ut och vandra. Ser att du kan transformera dig till röda gruppen ibland också.
  Ring när du vill, och annars räknar vi med att du har det bra.
  De andra hälsar.
  Kram mamma

Kommentarer inaktiverade.