2015 Dag 17 West – imorn smäller det.. #nervös

Idag var sista dagen som vi alla var tillsammans som hel grupp.
Men som vanligt träffades vi alla konfirmander i kyrkan klockan 9:30, och det var en lättnad att komma in i den kalla kyrkan och komma undan från det varma sommarvädret som denna dag hade att erbjuda oss.
Efter morgonandakten så fick vi alla samlas inne i kyrkskolans körsal.
Där inne så fick vi öva på alla de sånger vi kommer att sjunga på konfirmationerna, vi fick hjälp av kyrkans kantor som hette Henrik.
Efter detta så gick alla vi i West upp till kyrkan och fortsatte med att öva på alla redovisningar och hur vi skulle stå och gå i kyrkan.

Eftersom det var sista dagen så bjöd köket på lite extra fin mat, Flygande Jakob med marängsviss som efterrätt. Det var grymt gott!!

När vi var klara med att äta den goda maten så tog ungdomsledarna med oss till Rådsparken och lekte, idag så tog med en liten överraskning…. Vattenballonger.
Lite senare och lite blötare så körde vi ett sista övningspass på redovisningarna innan vi gick upp till kyrkan och visade upp dem ramför resten av West och även hela East.

Det sista vi gjorde på dagen var att alla från West samlades, och där tog vi ett gemensamt förväll och vi alla fick varsin tallrik där alla från West hade skrivit en posetiv och personlig sak just till den personen

Tack och hej. Imorn är det dags! TAGGA!!!!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 West. Bokmärk permalänken.