2015 Dag 17 -EAST- Generalrepetition, nu laddar vi!

Sista andakten för detta läger höll ungdomsledarna i. Vi sjöng bland annat  psalm 289.
Vi fick också höra en berättlese ur boken: Det är aldrig kört. I repetitionernas tecken gick även denna förmiddag då vi, bland annat, fick möjlighet att öva våra valda psalmer med kyrkomusikern Henrik.

Efter lunchen, som idag bestod av Flygande Jakob och marängswiss, lekte vi i Rådsparken East & West tillsammans. Detta var också det sista riktiga lekpasset för detta Ottsjöläger ?.

På eftermiddagen så fick vi framföra våra redovisningar för varandra. Varandra det vill säga: inför den andra East-gruppen och de bägge West-grupperna. Lite pirrigt men en bra uppvärmning inför helgens konfirmationer då det förmodligen kommer att vara betydligt fler människor i kyrkan än vad Ottsjöläger 2015, 51 personer totalt, kunde uppbringa.

Efter Generalrepetitionen så var det så dags för diplomutdelning och avsked av ”hela” gruppen EAST 2015. Lite sorgligt. Som tur är blir det ett återträffsläger, Megalägret, lördag till söndag, den 26-27 september.

Tack för nu! På lördag klockan 10:00 & söndag 14:00 är det på allvar.

Hjärtligt välkomna då!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 East. Bokmärk permalänken.