2015 Dag 16 -EAST- Fortsätt simma, fortsätt simma….övningarna fortsätter

Det var ett lite småtrött gäng som samlades för andakt i Huddinge kyrka denna morgon. Det kostar på lite att först spendera dagen i stan och sedan kvällen på Skansen.
Det hör ju till saken att Allsången fortsätter i ungefär en timma efter det att SVT slutat sända.
Trots detta satte båda grupperna igång med sina repetitioner av redovisningarna med gott mod efter andakten. Själva grunderna till våra redovisningar fanns redan i måndags men det är en hel del att finslipa innan vi känner oss klara inför konfirmationerna.

Efter en intensiv förmiddag bjöds vi idag på köttfärslimpa, färskpotatis och gräddsås till lunch av Husmor Lotta. Under lunchpausen så tog också ungdomsledarna hand om oss traditionsenligt. Idag fick vi bland annat leka ”Flytta vatten” och ”Bolltransport” i det vackra vädret i Rådsparken.

Även eftermiddagen ägnades åt repetitioner. Det börjar sätta sig lite nu.

 

T-3 respektive T-4, C U 2morrow

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 East. Bokmärk permalänken.