2015 Dag 14 West – Home sweet homevecka!

Dagen började med att alla träffades klockan halv 10 på morgonen i Huddinge kyrka, och som vi alla har saknat varandra! Och på något sett så såg alla såg ut lite fräschare ut än vad vi hade gjort på tåget hem från Vålodalen på torsdagen. Tror att det kan ha varit en effekt av dem tre slapp dagar som vi fick efter lägret.

Dagen började med en mysig morgonbön som leddes utav några ledare. Det kändes lite konstigt att sitta i en stor kyrka och inte en bastukåta eller ett litet andaktsrum uppe i jämtland.
Efter morgonbönen så gick vi och fick prova de långa vita kåpor som vi skulle ha på vår konfirmation och senare ha på vårat konfirmations foto senare på dagen.
Vi fick även börja tänka lite runt vår redovisning som vi kommer visa för alla släktingar på själva konfirmationerna.

Till lunch så serverades det pasta salad med mjukt bröd. Mums!

Efter käket så fick vi följa med alla ungdoms ledare till Rådsparken och där vi hade ett roligt lekpass med en massa ringlekar som vi lekt uppe i ottsjö.
Efter de så var det dags att fixa till sitt hår lite extra eftersom de var vår tur att ta konfirmationsfotot utanför kyrkan.
Dagen avslutades med ännu mera brainstorming angående vår redovisning.

Men imorgon så ska vi in till staden och se synagogan och moskén, och lite senare Allsång på skansen! Kommer bli så grymt kul! Tack och hej för denna roliga dag!

otw_150629_1 otw_150629_2 otw_150629_3 otw_150629_4 otw_150629_5

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 West. Bokmärk permalänken.