2015 Dag 14 -EAST- Första dagen på hemmaplan

Dagen började med andakt i vår kyrka. Direkt efter andakten fick alla konfirmander avgöra vilket kollektändamål vi vill ha på våra konfirmationsgudstjänster. Förslag på olika ändamål hade våra Ungdomsledare tagit fram. Vilket ändamål det blev avgjordes sedan, på högst demokratiskt vis, genom omröstning.

Efter detta fick vi gå iväg till våra olika konfirmationsgrupper för att öva på olika moment som ska vara med i gudstjänsten. Under dagen har vi tack vare detta hunnit med bland annat detta under dagen: Provat konfirmandkåpor, börjat förbereda våra redovisningar, valt psalmer, blivit fotograferade samt övat på att gå, stå och tala i kyrkan.

Mitt på dagen hade vi lunch, som idag bestod av pastasallad, och ett kortare lekpass. Under lekpasset blev alla andra som var i Rådsparken varse om att nu är Ottsjöläger 2015 på plats i Huddinge.

Efter en ganska hektisk och intensiv dag så gick alla konfirmander hem strax efter 15:00.

Imorgon ska vi på studiebesök

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 East. Bokmärk permalänken.