2015 Dag 8 -EAST- Tyst, det är en hemlis

Eftersom vi var ganska trötta efter gårdagens midsommarfirande/dopfest fick vi idag lite sovmorgon. Det tyckte vi alla, både konfirmander och ledare, var ganska skönt.

Efter frukosten så samlades vi för andakt i bastukåtans relaxavdelning. Detta år verkar vi få uppleva fjällväder, extra allt! I lördags var det ganska vackert väder. I söndags hade vi snöstorm. Idag var det strålande sol. Därför fick vi idag sätta på oss shorts och smörja in oss med solkräm innan vi kunde ge oss iväg.

Generellt sett så försökte vi idag ta det ganska lugnt då gårdagen var ganska intensiv.
Fram mot lunch satte vi oss i en skogsglänta som formligen badade i solsken. Därför blev vår lunch kanske något lite längre än vad den brukar vara.

Efter, den något utdragna, lunchen släppte ledarna iväg oss en och en över ett myrparti belagda med spänger. På dessa fick vi gå, under tystnad, i någon kilometer. På andra sidan samlades gruppen sedan ihop igen på en plats ledarna kallade Gondor. Här firade vi tillsammans mässa, enligt ”Den lilla Pilgrimsbokens” ordning, ute i det fria. Fint och stämningsfullt.

Väl tillbaka på gården blev vi serverade tjälknöl, potatis, gräddsås och jordgubbar till efterrätt. Bastun och badtunnorna passade vi även att begagna under kvällen.

I morgon pratar vi kärlek, God Natt!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 East. Bokmärk permalänken.