Dag 3 West – Gud och jag och mycket, mycket mera…

Igår kväll somnade vi sött efter det att ledarna sjungit en godnattssång för oss. Mysigt! Även idag blev vi väckta redan 7.30. Efter morgonbön var det dags för frukost och efter det var det dags för lektion.  Idag var temat Gud. Vi gjorde en massa saker, bl a en brainstorming omkring vad vi tänker på när vi hör ordet Gud. Vi kom på en massa bra saker. Sedan fick vi springa och leta reda var sin sak som vi tyckte symboliserar Gud. Vi pratade också om vilka argument det finns för att tro respektive inte tro på Gud. Vi funderade också över vad tro är och kan innebära. Tro kan vara mycket, Vi fortsatte med att prata om symboler; om vilka olika slags symboler vi känner till. Vi lärde faktiskt våra ledare en ny symbol, snapchat! Innan lunchen fick vi se hur många olika kristna symboler vi kände till. Vi kunde faktiskt ganska många! Eftermiddagen inleddes med OS, som bl a bestod av penna i flaska, boll under haka, ja och nej frågor fastän tvärtom. Vi kämpade bra i blåsten, solen och regnet. Senare under eftermiddagen hade vi ett nytt lektionspass där vi pratade om treenigheten och trosbekännelsen. Vi fick också skriva vad vi själva tror på. Det var lite klurigt men bra. Lektionen avslutades med att vi fick lägga oss på madrasser, lyssna på musik och så läste ledarna en meditation om Frälsarkransen. Sedan åt vi en god middag innan det var dags för filmkväll.

Hejdå från oss!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Ottsjö 2015 West. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dag 3 West – Gud och jag och mycket, mycket mera…

 1. Jonas Hagblom skriver:

  Hej Olle

  Nu är vi ganska nära varndra vi är I Björnrike. Vi sov över hos Thomas och Barbro på vägen . Idag har vi rivet hela köket och burit in allt kakel (1.2 ton) i lägenheten. Vi sover I Uffes lägenhet . Imorgon ska vi till sopstationen I Hede och slänga det som är rivet – du skulle se hur det ser ut nu med kök och badrum utslängt I slänten utanför lägenheten. Ha det så bra vandra väl I det varma vädret 😉 vi har nog samma väder.

 2. Hejsan!

  Ser att ni är på min gamla löparbana hihihi, många år sedan nu!
  Vad roligt ni ser ut att ha. Lyckos ni ledare som har ett sånt härligt jobb med underbara ungdomar.

  Hälsningar
  Mariinas mamma, Katarina

 3. Daisy Blomgren skriver:

  Hej!
  Vi har tittat på bilderna med tävlingar, hoppas det går bra?.
  Vi saknar dig jättemycket, men samtidigt är det skönt med många kuddar…
  Hörde att det snöade, men det smälte väl bort direkt?
  Puss och kram
  Daisy och pappsen

Kommentarer inaktiverade.