2015 Dag 3 – EAST – En vandring med Gud

Så var det dags för vår andra vandring. Hej  å hå ut och gå. Till en början var vädret lite tveksamt eller rättare sagt lite regnigt men det rättade till sig ganska så snart och vi slapp så gott som regnet.

Vi stannade till vid en hängbro där fick vi höra ett bibelord som beskrev dagens huvudtema nämligen ingen mindre än Gud! Vandringen bjöd oss på flera bibelord som beskrev Gud. Vi stannade till lite nu och då. Gud beskrevs som mor, som källan, som fader, som ande och mer där till.

Vi fick gå en och en över hängbron som gungade ganska mycket när man gick på den. Under tiden skulle vi fundera på vad andlighet kan vara.Vi gick en liten bit till innan vi kom till en vacker utsiktsplats. Där blåste det ganska friskt så vi knallade snart vidare över stock och sten med raska ben. Efter ett flertal stopp med fler bibelord så kom vi till sist fram till rastplatsen där vi åt vår lunch. Det smakade så gott och vi hade en fantastisk utsikt där vi satt och njöt av både mat och vila. Innan vi började vår färd hem mot lägergården igen så lekte vi lite sånglekar för att få upp värmen igen.

När vi kom hem till gården så fick de som ville bada bastu och badtunna innan middagen serverades. Nu på kvällen slappar vi till en film skönt efter en härlig dag i Guds fina natur.

 

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 East. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till 2015 Dag 3 – EAST – En vandring med Gud

 1. Paula Abelt skriver:

  Hej Theodor
  ni ser ut att ha super mysigt,
  och bada bastu och bada tunna varje kväll vilket lyx du har.
  vi saknar dig här hemma,
  puss och kram från Mamma Pappa Liam Mormor

 2. Pia Lindström skriver:

  Hej!
  Ni verkar ha det rätt bra <3
  Den där badtunnan blir jag allt lite avis på!
  Ha det gott!

 3. Anders Bäck skriver:

  Hej Julia
  Vad fint det ser ut på vandringarna! Vi är hos farmor o farfar o firar midsommar, alla hälsar, kramar från oss

Kommentarer inaktiverade.