2015 Dag 1 West-Nu åker vi!

Väldigt tidig morgon samlades vi på centralen vår allra första dag på konfirmandlägret. Det var lite pirrigt… När vi sagt hej då till föräldrarna och vandrat mot tåget, letat reda på våra platser och fått undan all packning upp på hyllorna, rullade tåget ut från Stockholm på väg mot Östersund och Vålådalen. På tåget fick vi göra var sitt armband, en frälsarkrans. Ledarna berättade att det är som typ ett radband, det hade massa pärlor i sig med olika betydelser.

Väl framme i Vålådalen möttes vi av strålande solsken. Dock var temperaturen lite svalare än hemma: + 4 grader… Vi gick på rundvandring runt gården och sprang på ett gäng renar som letade mat inpå husknuten. Efter den underbart goda middagen samlades vi för att leka, då lärde vi varandras namn lite bättre och fick både skratta och busa tillsammans. På kvällen hade vi sångsamling där vi övade de sånger vi kommer sjunga under lägret, vi skapade våra egna lägerregler, firade kvällsandakt och gick sedan för att äta lite till, nämligen kvällsfika.

När vi gjort ordning oss för kvällen för att sova kom ledarna för att säja god natt till oss och sjunga en godnattsång. Den var jättefin…

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 West. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2015 Dag 1 West-Nu åker vi!

  1. CK skriver:

    Tjena alla som jag känner, hoppas att dit resan och alla följande dagar efter det blev bra.
    Kalle Ekeby, synd att inte jag och Bonn följde med i år, vem ska nu väcka dig 5 minuter innan samling varje morgon… 😀

Kommentarer inaktiverade.