2015 DAG 2- WEST- Vem är jag ens?

Idag var vår första riktiga dag på Ottsjölägret, och vi väcktes tidigt av en ledare, redan kl 7.30! När vi kom upp så möttes vi av SNÖ och kyla!
Efter detta så fortsatte vi med en lugn men lite kall morgonandakt följt av en stadig frukost med gröt, fil och mackor.
Förmiddagens aktivitet bestod av lektioner som handlade om ”jag- pärlan”, den genomskinliga pärlan på våra nya frälsarkransarmband. På lektionerna så fick vi bland annat måla av varandra med fel hand och skriva in vårt livsträd.
Vid lektionens slut så invigdes de årliga Ottsjö spelen av Othena som tände spelets eld med en fackla, efter invigningen så blev vi indelade i olika lag och fick hitta på lagnamn, göra maskot, lagsång och dans. Detta fortsattes fram till lunchen.
Efter den goda lunchen så var det dags för vår första testvandring som tog oss till sjön Nulltjärn. Vandringen var prövande även om den inte var speciellt lång men vi var glada att vi slapp vandra i snön som töat bort bara någon timme tidigare och all gott fika som vi kunde njuta av när vi väl var framme vid sjön.
Hemma igen så möttes vi av en vällförtjänt grymt god middag. Under middagen så utsågs även ”Dagens hjälte” som man kunde nominera fram under dagen, denna person har gjort något speciellt snällt under dagen och fick äran att äta före alla andra bord. Efter middagen så fick alla chans att basta och bada i gårdens badtunnor.
Dagen avslutades med att vi fick göra gipsmaker och en mysig kvällsandakt.

Tack och hej slut på dag 2!

 

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2015 West. Bokmärk permalänken.

En kommentar till 2015 DAG 2- WEST- Vem är jag ens?

  1. Elisabeth skriver:

    Ser ut som om även de varma kläderna kom till användning 🙂 Njut av att få vara ute i friska luften!!

Kommentarer inaktiverade.