2014 Dag 19 – EAST- På den nittonde dagen vilade Gud

Efter tre veckor tillsammans har vi nu sagt Hejdå till alla, vilket känns både kul och tråkigt. Konfirmationerna lördag och söndag gick precis som de skulle, kanske lite bättre till och med? Vi vill bara säga igen: Vad

roligt vi har haft med er! Det känns lite tomt utan er faktiskt… men nu får ni ha ett fantastiskt sommarlov så ses vi snart igen (kolla in datumen nedan) och kan ha ännu mer kul tillsammans då!

Tisdag 26 augusti kl. 18.30 har vi återträff med hela gänget, ni kommer få en liten påminnelse hemskickad men se till att göra plats i kalendern redan nu! Passa på att boka in helgen den 20-21 september också, då är det dags för MEGA-läger dit alla som konfirmerats i Huddinge under året är inbjudna!

Sist men inte minst vill vi tacka för att vi har fått följa med er på en liten bit av ert sommarlov, er konfirmandtid och för att vi fått lära känna just ER! Och glöm inte: Guds goda ande är med er, nu och alltid!

Johan, Jonas, Hanna, Albin, Caroline, Tim & Rebecca

Monica, Juana, Madde, Daniel, Feffe, Madeleine & Tuva

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 East. Bokmärk permalänken.