2014 Dag 17 -WEST- Sista dagen med HELA gänget!

Idag träffades vi klockan 13 då vi alla behövde en ledig förmiddag och sovmorgon. Vi samlades utanför klockargården och delade upp oss i våra konfirmationsgrupper och fortsatte att öva våra redovisningar. 

Sedan när klockan var 15.00 var det dags för det stora genrepet då både East & West samlades i kyrkan för att spela upp sina redovisningar. Det gick jättebra men det var lite pirrigt att spela upp redovisningarna för andra än ledarna.

När alla grupper spelat upp sina redovisningar var det dags för middag, det serverades pasta med köttfärssås. Efter middagen blev det diplomutdelning då vi uppmärksammade  alla i gruppen, vi har totalt gått ca 75 km. Till sist gjorde vi en så kallad kramring som går till så att alla i gruppen får krama alla. Sen var det bara att säga hej då till alla, fast vi träffar ju halva gruppen och alla ledare på lördag respektive söndag, ses då!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 West. Bokmärk permalänken.