2014 – Dag 17 – HEMMA – Hemmakampsavslutning!

Dagen började som vanligt med en morgonandakt i kyrkan. När andakten var slut så träffade vi Elisabet som ska spela på söndag. Dels så berättade hon hur en orgel fungerar och sedan fick vi sjunga igenom det vi ska sjunga på söndag. Efter det började vi direkt öva på vår presentation. Vi övade hur vi skulle gå in och sedan hann vi gå igenom ungefär halva presentationen innan det var dags för lunch! Dolores hade idag lagat TACOS till oss! Vi blev allihop jätteglada.

Efter lunch så var det äntligen dags för HK-avslutningen i Rådsparken! Vi fick göra lekar som ex. stafett med en sked och potatis och stafett med stora ”skidor” som hela laget skulle stå på. Vi har under hela konfirmand tider fått tävla i HK och har på det viset samlat ihop ganska mycket poäng. Man har även kunna tjäna massa extra poäng genom att smöra och fjäska för våra ungdomsledare. När HK-passet var över så satte vi oss i gräset och fikade medans ungdomsledarna räknade poäng. Och det vinnande laget i Hemma-Kampen ääärrr……. #GÖRAN (Hashtag Göran)!!!! Massor av Grattis till er!! Priset var 2 paket kakor att dela på och varsin lite Pokal! De andra lagen, Power Puff Pärlorna och De Kastrerade Badankorna, fick självklart också priser i form av kakor.

Under hela konfirmationstiden har vi haft en frågelåda där vi kunnat lägga lappar med frågor på. Nu var det dags för Karin och Anja att öppna lådan och besvara alla frågor som låg där. Det var många frågor och av skiftande slag. Nu är dock vilan slut och vi ska återgå till att öva inför konfirmationen i kyrkan!

Vi hörs och ses på söndag!

 hem_140704_1 IMG_2806 IMG_2824 IMG_2834 IMG_2927

 

 

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.