2014 Dag 17 – EAST – The final day together

Kära läsare!

Dagen till ära var det en låååång sovmorgon, ända fram till kl 13.00, vilket jag inte tror att någon blev besviken över!

Liksom igår, stod det på schemat idag övning. Vi började med att finslipa redovisningarna. Tala låååångsamt och artikulera, till exempel. Det är svårt att tala så det hörs i kyrkan – speciell akustik! Små frågetecken justerades och konfirmanderna har nu en bra överblick på varandras redovisningar. Konfirmanderna är förväntansfulla vilket är jättekul! Vi ledare är imponerade över hur konfirmanderna har utformat sina redovisningar!

Konfirmandgruppen som ska konfirmeras på lördag visade upp sin redovisning för gruppen som konfirmeras på söndag, och vice versa. Det var kul att se vilka likheterna och olikheterna var på de olika redovisningarna.

West-gruppen och East-gruppen hade ett gemensamt genrep av redovisningarna. Riktigt kul att se West-gruppen som även dom var riktigt bra! Efter genrepet övade vi tillsammans på psalmerna som vi ska sjunga under gudstjänsterna i helgen. Sedan var det en välbehövlig middagspaus där det serverades det spaghetti och köttfärssås, mycket uppskattat av såväl konfirmander som ledare!

Efter middagen samlades East tillsammans och hade en fin avslutning. Konfirmanderna fick sina diplom, och fick därmed veta antalet kilometer de vandrat totalt – vilket var längre än tre km! Bra jobbat! Dessutom fick de med sig ett papper med andras positiva tankar om de själva, alla uppskattade detta och fick nog en ökad självkänsla! Det var väldigt kul att skriva snälla saker om våra varandra. Det hela avslutades med ett kortare lekpass och en mysig kramring!

Nu önskar vi konfirmanderna en lugn och trevlig ledighet tills vi ses igen i helgen.

För att avsluta detta nu,

Go ó gla, Kexchoklad,

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 East. Bokmärk permalänken.