2014 – dag 16 – HEMMA – Öva, öva och öva

Idag började vi dagen med en morgonandakt i kyrkan. Efter andakten började konfirmanderna att öva  inför konfirmations-gudstjänsten på söndag. De övade hur de skulle gå, stå och sitta inne i kyrkan. Sen gick vi till kyrkskolan och de fick öva inför redovisningen i grupper. Klockan 12 var det dags för lunch i Klockargården. Vi åt köttfärssås och spagetti. Efter lunchen hade ungdomsledarna ett lekpass i kyrkskolan där det blev en hel del skratt. Innan vi slutade för dagen så fortsatte vi med övning inför redovisningen. Vi körde igenom allting från början till slut. Imorgon blir det en lång och rolig dag med mycket övning samt avslutning för hemmakampen! Må bästa lag vinna!

Vi ses imorgon!

 

hem_140703_1 IMG_4180

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.