2014 Dag 16 -EAST- Öva öva ö-öva!

Dagen kan sammanfattas med en mening: Övning ger färdighet! Vi har slipat på våra redovisningar rejält idag, de blir bara bättre och bättre! Vi har även övat hur vi går in och ut ur kyrkan, vem som bär kors resp. ljus till exempel. Vem läser bönen här? Vad säger prästen här? Jaha, vi ska göra det nu! Lite sånt har klarnat nu. Vi är snart helt redo!

Till lunch åt vi panerad fisk med potatis och sallad, innan vi hade ett kort lekpass med ungdomsledarna. Skönt att få leka av sig lite och tänka på något annat än redovisningen en stund…

I slutet av dagen gick vi igenom i stort sett hela gudstjänsten, minus alla sånger. Vem som säger vad, när vi ska ställa oss upp (alltid tillsammans!) och när vi ska sitta ner. Det blir lite krångligt och tråkigt ibland… men det kommer ju bli så fint i helgen! Och på tal om fint – har ni hört att det ska bli toppenväder i helgen? Tjohooooo vi hoppas, hoppas på lite värme! Vi ber er hålla lite tummar och tår för det!

Imorgon får vi en liten sovmorgon och får äta ”den sista måltiden” med liten avslutning hela gruppen. Tills dess, ha det bra!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 East. Bokmärk permalänken.