2014 – Dag 15 – HEMMA – Redovisningsfix

Vi började dagen men en andakt i kyrkan tillsammans med East från Ottsjö.

Vi fortsatte sedan i flygande fläng till kyrkskolan, där vi har vår bas, för att starta igång arbetet med att förbereda vår redovisning till konfirmationen. Anja och Karin skrev upp våra olika ideer på tavlan och sedan fick vi välja vilka grejer vi ville vara med och planera. Om man efter ett tag blev helt färdig med den ena delen så gick man över till nästa del eller satte sig för att plugga in trosbekännelsen som vi måste kunna utantill tills på söndag. Vi fortsatte med allt detta fram till lunch då vi fick supergod mat som Dolores hade lagat till oss.

Efter lunchen så gick vi ner till Rådsparken med våra ungdomsledare för att springa av oss lite innan vi gick in till kyrkskolan igen för att fika lite och fortsätta planera.

Bara 4 dagar kvar nu hörni!

 

HEM_140702_1IMG_4037IMG_4039IMG_4044IMG_4047

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.