2014-Dag 12-HEMMA- kärlekens dag

Idag började vi dagen med att fira  gudstjänst i kyrkan. Alla konfirmanderna hjälpte till på olika sätt. Några sjöng en sång, några läste texter, en var med vid förbönen och två av konfirmanderna samlade in kollekten.

Efter gudstjänsten var det dags för ett lekpass. Alla konfirmanderna hade  jättekul och skrattade. Till lunch blev det pizza och glass med maränger och chokladsås till efterrätt. Efter lunchen så började vi arbeta med kärlekspärlan, vilket var dagens tema. Vi fick beskriva vad vi tänkte och tyckte om kärlek. Sen fick vi även spela ett spel som kallas ”Tyck till” där man successivt fick veta mer om en person och sedan välja vem man ville dejta. Nu har vi precis slutat för dagen och imorgon kommer Ottsjökonfirmander hit till Klockargården.

hem_140629_1 IMG_2436 IMG_2451 IMG_2483 IMG_2500

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.