Dag14- Finsliparnas finslipare.

Hallå! Ja av rubriken att döma så har vi idag finslipat! Rubrikfantasin börjar sina såhär mot lägrets slut. Ja idag var sista dagen innan konfirmationen på söndag kl 11 i Mariakyrkan, ni kommer väl?

Vi har som sagt bara repat hela dagen idag, vi har övat hur vi ska stå och gå. Bestämt vem som tar upp kollekt och vem som läser bibeltext osv osv samt att vi har övat sångerna med musiker, och vet ni, idag, idag har vi nog aldrig sjungit så starkt som vi gjorde! Det lät jättehögt och bra, att sjunga på söndag kommer inte vara några problem. Dramana sitter också som en smäck. Till lunch fick vi idag tacos som vi önskat, mums!

P1017813k P1017816k P1017827k P1017834k

P1017831k

Leo tog en powernap idag med, fast idag med filt.

Efter lunch fortsatte vi att repa och vid halv tre var alla ganska trötta. Ledarna smög runt och var hemlighetsfulla och alla undrade varför vi inte bara fick gå hem? Vi var ju klara? Efter en stund kom de och skrek på oss att överraskningen var klar nu, och när vi kom in i salen hade de ordnat bana splitt åt oss, gissa om det var gott. Alla åt massor och när vi kände oss mätta och klara så gick vi hem. Idag blir det till att lägga oss tidigt, sova ut imorgon och tagga till till konfirmation på söndag! WOPA!

 

P1017880k P1017892k

Ses på söndag allihop! =D

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2014. Bokmärk permalänken.