2014 dag 11 HEMMA – Jesu död och uppståndelse

Hej!

Vi började dagen som vanligt med morgonandakt i kyrkskolan. Efter andakten så bytte konfirmanderna om till kåpor och vi alla tog gruppbild. Sen hade ungdomsledarna ett hemma-kampslekpass i Rådsparken. När lekpasset var färdigt gjorde vi klart våra tidningsomslag från gårdagen och vi målade även färdigt våra ansiktsmasker som vi gjorde på Stjärnholm.

Efter en smarrig lunch fick vi ögonbindlarpå oss för att gå ”Jesus sista vandring”. Det är en övning i tillit som samtidigt gav oss en inblick i hur Jesus sista dygn kunde varit. Det var roligt! Vi kände oss lite osäkra också när vi var ”blinda”.

Efter vandringen fortsatte vi med att måla klart maskerna och sån´t vi inte hunnit bli klara med tidigare. Några av oss var i kyrkan och förberedde oss inför söndagens mässa, där alla konfirmander ska vara delaktiga. Vi avslutade dagen, som vi alltid gör, genom att be om Herrens välsignelse. Och nu väntar lite ledighet! Hela dagen i morgon kan vi sova, Hurra!

HEM_140627_1 IMG_2321 IMG_2346 IMG_2383 IMG_2392

 

 

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.