Dag13- Sen då? Ja sen blir nån mördad. Hallå mördaren?

Hej och hallå i skogen!

Idag har varit lite som de sista dagarna i skolan, så där ostrukturerat och alla bara springer runt och låter och inte gör nån nytta.  Det kommer synas i dagens skörd av bilder, de flesta är helt ologiska och när man ser dem för första gånger tänker man antingen ”vad gör de?”,  ”eh va?”  ”varför gör man så?” haha men gott skratt bjuder vi på! 🙂  Men, på förmiddagen hann vi i alla fall att fixa klart det absolut sista på vår utställning, bilder skrevs ut (tillslut, himla strul att få ut dem!), fixa lite tyger, limma upp bilder istället för upptejpade som de var innan och innan vi gick hemifrån igår så bildade vi ju dramagrupper och dessa draman skulle också finslipas och visas upp efter lunch.

P1017752k

P1017754k

P1017686

P1017688k

Alexanders minimini loppa!

 

P1017699k

Markus säljer ljus till Mattias? Eller?

P1017711k

P1017749k

När lunchen och glassen var äten…! Juste vi fick efterrätt idag! Vår lägermaskot Hugo åker på kollo imorgon så idag var hans sista dag med oss så därför bjöd han på glass 🙂 Vi kommer sakna dig Hugo! <3

P1017758k

Vi satsade stenhårt på drama efter lunch, oj så vi jobbade! Vi dramatiserade och dramatiserade, övade och övade, switchade roller och finslipade. Vi övade också med mickar, inte helt lätt detta, det är svårare än man tror att hålla koll på vem som ska hålla i micken och hur kramas man egentligen samtidigt som man håller i en mick och pratar i den? Ja dagen har bjudit på många nya kunskaper. Vi har också sjungit våra låtar väldigt många gånger och alltid är det något som skall ändras på, en av våra ledare har varit sträng deluxe idag 🙁 Men antar att vi behöver det, vi ska både sjunga högt, se glada ut och kunna texterna, asså hur mycket begär de av oss? Hur kan man ens se glad ut när man sjunger, vår ledare Rebecca hävdade att det absolut gick att se glad ut när man sjunger men vi tvekar starkt! Plus att under dramat så får inga ryggar vändas mot publiken samtidigt som vi ska prata högt och tydligt i mikrofonen… det snurrar i våra huvuden, så mycket att hålla koll på, men det fastar nog snart, hoppas vi! Imorgon ska vi öva med musiker också så då kommer det bli enklare med sången i alla fall 🙂

Det togs en bild på oss när vi sjunger, för att visa att vi såg uttråkade ut. När vi fick se bilder så skratta vi alla lite nervöst å sa ” ah det ser ju faktiskt ut som om vi har tråkigt”…

P1017794k P1017798k

Efter många timmars övande och många övertrötta skrattanfall så vinkade vi hej då vid halv fyra. Ses imorgon 🙂

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2014. Bokmärk permalänken.