2014 Dag 13 -WEST- Hem till de tre S:n, Solen, Sängen och de Saknade!

Idag väcktes vi av ledarna en timme senare då vi alla behövde en timmas extra sömn efter gårdagskvällen. I matsalen serverades frukost och sedan gick vi direkt till morgonbönen som idag handlade om frälsarkransen.

Efter andakten så var det dags att både packa och städa,. Packningen gick ganska snabbt då vi packat en del igår, däremot gick det segare med städningen då både ungdomsledare och de vuxna skulle godkänna.  När rummet var godkänt fick man äntligen sin mobil.

Till lunch serverades det potatis med viltskav och lingonsylt, mycket gott! Vi fick även ta med matlåda med kyckling och potatissallad innan det var dags att packa in allt i bussen som stod utanför och väntade. Bussen körde oss till Östersund busstation där dem flesta av oss fick gå av och shoppa lite, allt från godis till kläder blev det innan vi gick ner i samlad trupp till stationen där både väskor och några ledare väntade på oss.

Som tur var stod tåget inne på station långt innan avgång så vi hann i lugn och ro få på både packning och oss själva. Nu har vi varit på tåget i några timmar och det är en helt annat gäng som åker ner nu än vad det var som åkte upp för ca 13 dagar sen, mycket liv och skratt!

Det har varit ett fantastiskt läger och vi ser fram emot måndag då vi träffas igen kl. 09.30 i Huddinge Kyrka!

Vi ses klockan 22.46 på Centralen!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 West. Bokmärk permalänken.