2014 Dag 13 –EAST- Going home to Logisle

Idag fick vi en timmes sovmorgon. Det var skönt. Efter frukost och andakt så satte vi sedan igång att packa och städa allt vad vi kunde. Det är intressant att se hur mycket cirka femtio personer kan stöka till det på närmare två veckor. Ganska mycket kan vi avslöja, både ledare och konfirmander. Alla satte dock god fart och genom att vi alla hjälptes åt så var snart all packning uppställd i fjällhotellets entré och gården återställd i originalskick, mer eller mindre i alla fall.

Till lunch fick vi skavgryta igen. Under lunchen fick vi också packa varsin Matsäck att ha med oss på resan hemåt.

Klockan 14:00 kom bussen från Saxvallens Buss för att ta oss till Östersund. Väl framme i Östersund fick vi en dryg timma på oss att handla eventuella förnödenheter till tåget samt en möjlighet att röra lite på oss innan vi skulle sätta oss på tåget. Just idag var denna aktivitet lite mindre populär eftersom det regnade lite.

Tåget avgick i utsatt tid med oss alla säkert ombord.
Vissa av oss, typ alla, hade under resan lite svårt att hålla oss på våra egna platser. Dock hade vi nästan hela vagnen för oss själva och det stackars personer som inte tillhörde vår grupp kunde erbjudas platser i en annan vagn. Några av oss passade även på att en tupplur. Märkligt hur någon kunde sova i det larm som förkom i vagnen.

Snart är vår resa slut och också denna del av lägret.

Vi ses på måndag trevlig helg!

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 East. Bokmärk permalänken.