2014 Dag 12 -East- Lägret det var kort?

Tänk vad tiden går. Nu var vi helt plötsligt framme vid den sista riktiga dagen, kvällen och natten här på lägret. Vi har i och för sig hunnit vara med om massor av saker, diskuterat massor av ämnen och sett en massa nya och vackra platser. Så ur den syvinkeln har lägret inte varit särskilt kort.

På förmiddagen hade vi något som kallas upplevelsevandring. En ganska annorlunda övning där vi fick upplevde Jesus sista dagar i livet på ett lite annat sätt.
Lunchen bestod idag av en ganska traditionell rätt: Stekt Falukorv med hemlagat mos. Kanske inte världens mest fantasifulla maträtt men ändå god.

Vädret var ganska hyfsat, även idag, vilket gjorde att dagens, lägrets sista, OS-pass var ganska behagligt i solens sken. Efter middagen fick vi reda på hur våra lag placerat sig sinsemellan. Ett lag var givetvis bäst, poängmässigt, men alla lagen fick samma pris ändå.

Vi hade också det som kallas för Fjaskovalen. Det går ut på att alla deltagare och ledare på lägret, i olika konstellationer, hittar på var sitt nummer för att underhålla alla andra.
Vi fick, under detta pass, se många olika sång , dans och drama -nummer.

Så här på sista kvällen brukar vi också köra några lekar tillsammans East och West.
Så gjorde vi också denna kväll vilket i sin tur gjorde att det var en något högre ljudnivå än vanligt vid kvällsfikat.

Kvällen avslutades sedan med en mässa i sporthallen som ledarna släckt ner och som endast lystes upp av cirka sextio värmeljus. En väldigt stämningsfull avslutning.

I morgon kommer vi hem. Ses då!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 East. Bokmärk permalänken.