Dag11- Jesus, pratar du svenska?

Hej kära läsare!

Idag är vi åter på banan. Efter tio långa dagar på läger var alla nöjda och glada med att komma hem. Vi vinkade hej då vid bussen i söndags, hade ledig dag igår, och hur skönt var inte det? Hej sovmorgon! Så idag var första dagen vi sågs sedan lägret. Alla kändes utvilade, pigga och glada. Egentligen skulle vi åkt till skogskyrkogården idag men utflykten blev inställd. Istället samlades vi i Mariakyrkan vid tio, eller ah alla utom Gustav, som försovit sig, så kan det gå! Vi började lite smått utan Gustav vi skulle först svara på frågor om kristen tro, som ett litet ”förhör” på vad vi lärt oss under lägret, det gick ganska hyfsat, frågorna var ganska riktade och lätta att svara på, men fram för allt, mest på skoj 🙂

P1017531k

Sedan blev vi indelade i två grupper och skulle dramatisera. Båda grupperna gjorde jättebra ifrån sig, att öva till konfirmationen kommer inte vara några problem.

P1017574k

Därefter fick vi måla varsitt bibelord. Ena gruppen fick gyllene regeln och den andra det dubbla kärleksbudet. Sedan blev det lunch och därefter såg vi filmen Pay It Forward. En mycket fin och rörande film, ni som inte sett den, se den!!!

 

P1017584k P1017587k

Efter lite filmprat hade vi andakt och sedan var det tack och hej då. Imorgon börjar arbetet med redovisningen samt att det är fotografering!

Tack och hej leverpastej!

 

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2014. Bokmärk permalänken.