2014 Dag 11-WEST-Väldigt lååååååånga tre kilometer!

Idag blev vi väckta extra tidigt, eftersom vår tre kilometer långa vandring var väääääääldigt lååååååång. Vi vandrade till Issjödalen, vädret var underbart, värmande sol, lite fläkt och det blev en grymt bra och vacker vandring. Men väldigt låååååång. Nästan tre mil långt har vi gått idag! Det ni…!

Under vandringen fick vi gå någon halvtimme i tystnad, det var lite konstigt, att inte prata. Vi blev iväg skickade ,en och en, med orden: ”Må Guds goda Ande leda dig på alla dina vägar”! Men ganska skönt, faktiskt. Väl framme vid Issjön fick vi äntligen lunchpaus. Åh, vad gott det var med lite lunch i magen! Vi vilade och njöt av utsikten, sedan var det dags att vända hem igen.Lika lång väg tillbaka som dit!  När vi äntligen kom hem stod middagen dukad och det smakade så gott med mat!

Eftersom vi kom hem så sent lät ledarna oss ha fritid istället för lektion. Det var nog ett klokt val för vi är alla trötta efter vår långa vandring!Efter andakt och fika var det direkt bums i säng med god natt sång från ledarna. Imorgon är en annan dag och den sista hela dagen innan hemresan. Oj, vad fort lägret har gått!

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Ottsjö 2014 West. Bokmärk permalänken.