2014- dag 7- HEMMA- Ssamtal med Gud

Hejsan! Idag har vi arbetat med bekymmerlöshetens pärla. Vi började dagen med en gudstjänst i kyrkan, sen gick vi över till kyrkskolan där vi skrev brev till Gud som vi sedan eldade upp för ingen skulle se vad vi skrivit. Att skriva brev till Gud kan man säga är som att be till Gud, ett samtal mellan människa och Gud. Man kan skriva precis vad man vill. Gud ”läser”/lyssnar alltid.

Vi provade sedan konfirmandkåpor i klockargården. Innan lunchen ledde ungdomsledarna hemmakamps-tävlingar i Rådsparken. 

På lunchen fick vi ris, potatis och kyckling och även tårta till efterrätt eftersom en av konfirmanderna fyllde 15 år igår. Efter lunchen gick vi iväg till Tomtbergakapell där vi pratade om hur en bergraving går till och tittade på en gravsten på kyrkogården. Innan vi slutade för dagen  fikade vi pepparkakor och saft och pratade lite om hur en minnesstund brukar gå till.

 

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.