2014 Dag 10 -WEST- Nangijala, Landet ingenstans, vad händer efter döden?

Måndag morgon och vi vaknade upp i vanlig tid, alltså 7.30, för att gå direkt till morgonbön. Dagens tema var den den svarta pärlan som är dödens och nattens pärla.

Efter frukost satte vi igång och började dagens pass med en låtsas begravning kan man säga, vi gick igenom hur en begravning går till och hade minnesstund med begravningskaffe efteråt. I samband med fikat fick vi alla, om vi ville, dela med oss av de upplevelser vi har av döden. Det blev en tung förmiddag men ändå väldigt fin då alla visade respekt och tröstade varandra.

Till lunch serverades det pasta och köttförsås och efter maten lättades dagen upp med OS. Dagens OS-gren var Mission impossible som går ut på att alla lagen får en lista med väldigt många olika uppgifter och under ca 1,5 h gäller det att göra så många av dessa uppgifter som möjligt. Bland annat fick vi se sminkade killar, hela laget på en stol och löpning i skidbackan.

Innan middagen fick vi prova på att göra dödsannonser  och vi pratade även om vad som händer efter döden. Till middag blev det buffé av många olika maträtter, renskav, lag, potatisgratäng, rostbiff mm.

På kvällen kollade vi på filmen Finding Neverland, hade kvällsbön som handlade om skyddsänglar och åt kvällsfika.

Imorgon blir det tidig morgon då vandringen är lååååång. Godnatt önskar vi från Ottsjö WEST!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 West. Bokmärk permalänken.