Dag10- Hemresa, städning & packning.

”God” morgon, kanske inte världens godaste morgon idag. Vi kan väl inte riktigt påstå att vi har sovit alla våra 8 timmar som man ska, prova kanske med 2-3 timmar, men är det sista kvällen på lägret så är det. Vi tog oss i alla fall upp imorse och gick till frukosten, all cred till oss! Efter frukost var det andakt och sedan packning och städning som gällde. Ledarna städade stora huset och packade all lägerpackning medan vi packade ihop våra rum. Lite då och då kom regnskurar även om himlen var i princip blå? Märkligt. Vi packade och sopade och packade och släpade väskor ända fram till kl 11 då vi samlades för utvärdering. Juste under andakten kom en man och frågade oss hur man gjorde en strut, en sådan som vi spelade fotboll med igår, han hade sett när vi spelat och tyckte det såg så himla roligt ut att han vill prova själv! haha 😀

P1017529

 

P1017528

 

Lunchen serverades kl 12 nere i matsalen i vanlig ordning och alla satt med sina telefoner och väntade. Det är i sådana här stunder som vi förstår varför vi har mobildagis. Hur kul är det egentligen att alla sitter med näsan i sin telefon i 45 minuter och inte pratar med någon annan än tillifonen? Kul?

Efter lunch packade vi bussen fort som attan, Rebecca berättade att gården var supernöjda med hur vi uppfört oss och sorterat disken fint. Känns bra att veta att alla som bodde på gården samtidigt som vi inte tyckte att vi var jobbiga utan trevliga  🙂 Hon önskade oss sedan god natt och sedan lämnade vi hjälmargården för denna gång.  Bussen kom fram till Mariakyrkan vid kvart över tre och där stod våra föräldrar och väntade på oss. Vi vinkade hej då och åkte iväg. Ska bli skönt att komma hem och sova i egen säng.

Men än är inte konfirmationstiden slut, vi ses redan på Tisdag igen kl 10:00 vid skogskyrkogårdens huvudentré!

 

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2014. Bokmärk permalänken.