Dag7- Love is in the air.

Hellu!

En dag i kärlekens anda, det har det varit idag! Dagen inleddes med klassiskt ledardrama följt av lite allmänt prat om kärlek, vi fyllde i ett hjärta med saker som vi kom att tänka på när vi hörde ordet kärlek.  Alla var lite trögstartade idag då vi hade grannkonfirmander som hade sista natten igår och levde rövare långt in på småtimmarna så vi kunde inte sova…

P1017246k P1017248

 

Sedan blev vi indelade i tjej och killgrupper. Vi fick placera ut olika steg i ett förhållande på ett snöre, vad kommer egentligen först? Träffa varandras vänner, presentera för föräldrarna, resa tillsammans eller kyssas? Killarna och tjejerna hade placerat sina kort relativt lika, sedan fick vi förklara för varandra varför vi placerat dem som vi gjort.

P1017253k

 

Sen hade vi en kort rast och blev indelade i två nya grupper, en grupp lekte ”Tyck Till” och den andra gruppen pratade vigsel. I Tyck till ska man välja sin partner/nära vän utifrån information på några kort. Det var svårt men man lärde sig lite om en själv, vad anser jag är viktigt hos en partner och vilka egenskaper kan jag leva med och vilka kan jag inte ens tänka mig att acceptera?

P1017258kP1017260k

Här är killarnas punkter om hur de vill att en drömpartner skall vara.

Sedan var det lunch och efter lunchen satt vi i kill och tjejgrupper igen och pratade först om vad som är ett bra förhållande? När/ om och hur gör man slut? På vilka sätt är okej att göra  slut och på vilka sätt är inte det?  Vad önskar ni ett drömförhållande skall innehålla?

Därefter skulle vi skriva frågor till varandra. Killarna skulle skriva frågor till tjejerna och tvärtom, frågor som vi sedan fick svara på och sedan få tillbaka frågorna vi ställt med svar. Det var jätteroligt och det blev mycket diskussion kring frågorna. 🙂 Båda grupperna gjorde också en mindmap över sin perfekta partner, vilka egenskaper ska denna ha och vilket utseende är mest attraktivt enligt oss? Tiden bara sprang iväg och nu var det dags för middag, timmarna mellan lunch och middag bara försvann så roligt hade vi det.

Vi fick typ tacos till middag, fest! Efter middagen ”redovisade” vi våra mindmaps och frågor följt av lekkväll! Vi lekte djungeltelegrafen, 4 man i soffan, äta choklad och skriva hjärtan på ryggen. Efter lekkväll var det andakt!

P1017284k P1017305k P1017263k

P1017308k

Tack och god natt för denna underbara dag i kärlekens tecken! <3

 

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2014. Bokmärk permalänken.