2014-dag 6-HEMMA-Masker

Vi samlades i kyrkan kl 9:30. Vi fick lyssna på berättelsen om Isak och Rebecka, vi sjöng några sånger tillsammans bla Tryggare kan ingen vara. Efter vår andakt gick vi till kyrkskolan. Där hade vi lite rast medan ledarna fixade och trixade inför att vi skulle få måla våra gipsmasker, de som vi gjorde på lägret. Vi måla dom pricis som vi ville. En del kom igång snabbt medan andra behövde lite mer betänketid innan de visste hur masken skulle utsmyckas.

När vi städat undan efter målningen ställde vi oss i en ring sjöng vår bordsbön och läste välsignelsen tillsammans. När vi kom till rummet där vi ätervår lunch var det fint dukat med blåklint och små midsommarstänger på bordet. Vi åt kycklingklubbor och potatis. I dag blev vi också bjudna på dessert – glass, grädde, maränger och cholkadsås-mums. Innan vi avslutade fick vi prova på en midsommartradition – Små grodorna, små grodorna är lustiga att se…

Nu tar vi några dagars ledigt över midsommar.

 

hem_140618_1

hem_140619_2

hem_140619_3

hem_140619_4

hem_140619_5

 

 

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.