2014 Dag 3 -WEST- Jagpärlan

Idag vaknade vår fina west-grupp till en alldeles underbart vanlig dag i fjällen.
Ömsom sol ömsom regn och hagel. Kallt men ok för en dag i hemmets trygga varma vrå.
Långkalongerna får vänta till imorgon.

Vi har idag känt oss själva på pulsen lite grann, tänkt på vilka vi är och i vilken relation vi står till varandra och till våra medmänniskor. Alla våra olika roller som vi växlar emellan dagligen. Vi fortsatte med att titta på våra positiva sidor men också se på våra sämre sidor. Vad har vi lättare att se och känna? Hur är vår självkänsla respektive vårt självförtroende?

Sen fick vi rita ett porträtt av varandra med den hand vi vanligtvis inte skriver med och dessutom inte titta ner i papperet. Det blev näsor öron och ögon lite varstans i ansiktet kan jag lova….Porträtten kanske vi sätter upp på våra rumsdörrar.

Så var det lunch igen, känns som om man inte gör annat än äter faktiskt men gott är det. Tur att vi också vandrar ibland för att bränna lite…Idag var det renskav och potatis till lunch och pasta med köttfärssås till middag.

Efter lunchen så var kiosken äntligen öppen! Den var stängd över helgen men den förlusten tog kioskägar´n igen ganska snart. Det var en lång ringlande kö av konfirmander för att inhandla chips ostkrokar drickor choklad och diverse annat snask…mums fillibabba!

Efter lunchpausen så tog os-spelen vid igen. Det var bla stafett med en femkrona i ögat, en papperspåse mellan benen samt en tennisboll under hakan. Att vi har olikt konstruerade ögonhålor kunde konstateras.  Vi tävlade också kring vem som kunde komma på låttitlar på tid.

Efter OS-spelen så tog ytterligare ett pass vid som också handlar om oss själva. Vi gjorde gipsmasker på varandra. Vi smekte varandras kinder och pannor där vi låg på golvet iförda plastsäckar, gladpack och gipslindor. Närkontakt av tredje graden!

Så fick man lite vila med brottning, utelåsning, fnittrande samtal och mera snaskande innan det var middagsrast.

 

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 West. Bokmärk permalänken.