Dag3- Jag är jag, eller är du jag?

Heeeeeeeeeej.

Idag har varit en totalt jätteeffektiv dag! Vi kar gjort så många olika saker att vi knappt kommer ihåg allt vi har gjort. Dagen inleddes med morgonbön följt av ledardrama. Därefter hann vi med att leka ”Positiva-kortleken”, göra relationskartor, göra ett jag-puzzel, värderingsövning och framtidskollage och sedan var det redan lunch!

P1016868k P1016869k P1016870k

Idag bjöd Hjälmaren på sol och vindstilla vilket gjorde det möjligt för paddling! WOPA! Halva gruppen hoppade i kanotvänliga kläder, smörjde in sig med solkräm, klängde på sig flytvästen, greppade paddeln och begav sig ut till sjöss. Den andra halvan stannade kvar på land och förberedde sig på att göra gipsmasker. Vi fick först klippa gips för att sedan få plastfolie över ansiktet, med lufthål såklart och blev sedan täckta av gips av en vän. Många av oss tyckte detta var lite läskigt och obehagligt.

 

IMG_1640k

Här är grupp 1 ute på sjön och paddlar!

IMG_1645k

Och så här ser det ut när vi gör masker på varann.

När grupp 1 paddlat kart och grupp 2 gipsat klart bytte vi plats, de som inte paddlat fick nu chansen och de som inte gipsat skulle nu göra sina masker.

Det var nu dags för middag och efter det pratade vi dop och allt vad det innebär. Vi fick dramatisera dopgudstjänster och göra våra egna dopljus.

P1016895k P1016903k P1016907k P1016916k

Lite olika bilder från dop-passet. En bebis som skall döpas, ett dopljus, en stolt far till sitt nydöpta barn och en präst som döper ett lite större barn.

Tack och hej, leverpastej!

 

Det här inlägget postades i Hjälmarlägret 2014. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Dag3- Jag är jag, eller är du jag?

  1. Camilla skriver:

    Roligt att följa er – låter som ni har det toppenbra!

    Hälsningar
    Camilla (Ellas mamma)

Kommentarer inaktiverade.