2014-dag 3-HEMMA-Jagpärlans dag

 

Idag har vi jobbat med frälsarkransens första pärla- jagpärlan. Vi började dagen med att skapa vår frälsarkrans och sedan gå igenom de olika pärlornas betydelse , sedan så arbetade vi med pärlan och gjorde övningar som tex rita självporträtt på en kompis, komma på saker man är bra på. Vi fick även ta ställning till  olika påståenden som vi tyckte passade in på oss själva. Vi åt sedan lunch. Idag serverades det fisk. Efter det höll ungdomsledare i tävlingar. Senare på eftermiddagen så gick vi iväg och badade, de flesta badade även fast det var kallt i vattnet. När vi kom tillbaks till gården så bytte vi om till varmare kläder. Vi fikade och sjöng ur våra sångpärmar. Det ljöd över hela gården av vår skönsång.

 Efter middagen så gjorde vi gipsmasker på varandra. Det var riktigt roligt om än lite läskigt att inte se. Man fick lita helt på kompisen som gjorde masken.  Sen så hade vi en kvällsandakt i gårdens kapell, den gick i musikens tecken.  Nu är det strax läggdags.

 

Det här inlägget postades i Hemmaläger 2014. Bokmärk permalänken.