2014 Dag 3-EAST-Ömsom regn och ömsom solsken

I dag öste regnet ner när vi gick till andakten. Detta gjorde att ganska många av oss inte var så sugna på att gå ut och vandra. Som tur var hade regnet lugnat sig något då vi började gå. Under de första kilometrarna så var det väldigt hoppigt mellan hur vädret var. En stund så sken solen sedan regnade det i 5-10 minuter och så där höll det på ett ganska bra tag.

När vi kom fram till dagens mål, Blanktjärn så verkade det dock som att solen bestämt sig för att stanna. Detta gjorde att vi kunde äta vår lunch, som idag var förstärkt av pastasallad, i relativ värme.

Under hela dagen gjorde vi pauser på vandringen. Under dessa pauser så läste ledarna ur Bibel och visade på olika skepnader Gud har i den.

Till middag fick vi pasta med köttfärssås. Det var riktigt gott med varm mat efter en dag ute i skogen. Efter detta såg vi på film tillsammans med West. Det var trevligt!

Efter två dagars vandring så var det ganska skönt att få gå och lägga sig.

God Natt!

 

Det här inlägget postades i Ottsjö 2014 East. Bokmärk permalänken.